Pukutehtaan naiset- projekti yhdistää tarinat historiasta tähän päivään ja toiminnalla ON tavoitteena kohottaa olemassa olevaa naisten osaamista ja naisyrittäjyyttä keskiöön. Uskomme vilpittömästi siihen, että tukemalla toinen toisiamme saamme enemmän. Samaa energiaa löytyy meistä kaikista ja todellinen valta on sitä, että voimme tehdä hyvää muille.

Missiomme on Suomen Pukutehtaassa Pukutehtaan naiset-projektissa rikkoa vieläkin olemassa olevaa toimintatapaa, missä teemme asioita kuten aina ennen. Pukutehtaan naiset voivat valmistaa tuotteita eri puolilla Suomea 2000-luvun uudenlaisessa, seinättömässä ”tehtaassa”. Haluamme omalla esimerkillä innostaa ja näyttää esimerkkiä siitä, kuinka pyrimme sitä päämäärää kohti, missä naiset innostuvat omasta osaamisestaan, vähättelemättä, ja tekevät aidosti yhteistyötä toisten suomalaisten yritysten kanssa, sillä voimme jokainen vaikuttaa toisen naisyrittäjän asemaan, jos niin haluamme. Samalla vaikutamme ympäristöömme, missä tuotamme vastuullisesti, läpinäkyvästi ympäristöystävällisiä ja kestäviä tuotteita, joissa tarpeettomat kuljetuskustannukset on minimoitu ja käytännöllisyys, tarpeettomat pakkausmateriaalit huomioitu.

 

Suomen Pukutehtaan # Pukutehtaan naiset- projektin tavoitteena on…

  • Synnyttää toimiva liiketoiminnallinen verkosto, joka lisää yhteistyötä sekä yritysten välillä että myös yritysten ja oppilaitosten välillä niin kansallisella kuin myös kansainvälisellä tasolla. 
  • Luoda vanhasta, maamme mittakaavassa ainutlaatuisesta brändistä uudenlainen osaamiskeskittymä, jossa laaja osaaminen ja kokemus lyövät kättä.
  • Esitellä upeita naisten valmistamia erilaisia Pukutehtaan tuotteita, joiden tuottajat ovat myös läpinäkyvästi esillä ja osaamisen myötä keskiössä. Käsityötuottajilla on joskus hankaluus saada omaa tuotantoaan esille - haluamme nyt korostetusti tuoda tätä erikoisosaamista esille.

 

On hyvä, että matkalla on päämäärä. Mutta todellista merkitystä on matkalla, joka johtaa muutokseen. Voima muutokseen on meissä jokaisessa.

Tervetuloa mukaan Pukutehtaan naiset-projektiin!

 

#nostanainenpäivässä! – MUKANA !
Tiina Parikka ja Jaana Villanen
Pukutehtaan naiset